Доставка с куриер
Цената за доставка с куриер се определя според ценовата тарифа на куриерска фирма Еконт или Европът  и се заплаща от клиента.Наличните стоки се доставят в срок до 10 работни дни след направената поръчка, или в различен от посочения срок след предварителна уговорка с наш служител.
За връзка с нас 0884 57 24 24 или varnamebel@abv.bg
ВАЖНО!
Стойността на транспортните разходи за доставка не са включени в цената на стоките и подлежи на допълнително уточнение и заплащане от страна на клиента. В рамките на гр.Варна, стойността на доставката е с фиксирана цена – 20 лв. за суми  под 1000лв. , за над 1000лв. е безплатна. Допълнителна информация може да получите на телефон: 0884 57 24 24
При доставка задължително проверявайте  стоката пред куриера за евентуални липси и за външни видими дефекти. При установяване на проблем изискайте да бъде съставен констативен протокол. Без такъв протокол при установяване на проблем от ваша страна няма основание за подаване на рекламация. Само с него можете да предявите искане за отстраняване на рекламация за външни видими дефекти.